Dagarna går

Nu var det länge sen jag skrev :/.

Idag fyller lillebror 11 år och va mig fick han ett presentkort och någon slags sak, jag vet inte riktigt vad men men han fattade visst vd det var ;P.

Ikväll ska jag rida lektion och jag kan säga att jag är grymt ridsugen :D, vet inte vem jag ska rida ikväll men kanske Lina, vem vet.
Om det blir Lina så ska jag iaf försöka sitta kvar på hästen för engångs skull ;P.

Här kommer några bilder från igår.

Hanna och Maya red dressyr för ML.





Tille och Kian i sommarhage





Delsbodräkt

Elin Rooth!

Jag är grymt besviken på dig, jag sprang ner till stallet idag runt kl: 19.00 och DU var inte DÄR :O Snacka om att ha joggat i onödan när ingen Elin eller någon annan av dom som jag brukar vara med var där, då fick jag springa hem direkt, jag han knappt hämta andan och de är er att fel! så desså ;P.
Ja då fick jag ju springa hem också, snacka om hurtig Sandra idag (Y) men så blir det när ingen är nere på stallet och är social.
Nej jag hoppas att ni inte tar allt jag skriver på alvar för ni är bäst och jag behöver motion :).

ELIN:

Jag har provat Delsbodräkten idag, och jag tror att du kan ha den utan problem. Västen var lite stor men den skulle till och med jag kunna sy in och då är det lät kan jag säga även om det får bli mamma som får göra det iaf ;P men, men.

Bara så att du vet :)

Sen så undrar jag vilken tid eran avslutning börjar.

Bild på Lovisa förra året när hon slutade 9:an.



Avramling idag igen

Idag har jag ridit Denis ponny Ventus, han är en ganska liten C-ponny, smäcker, fux, ganska ung och han har en enastående utstrålning.

Han är en riktig liten goding som har ganska mycke energi i sig, honom red jag iaf idag och han är väldigt känslig och han går gärna och biter sig i bogen och vågar inte riktigt ta tag och bjuda fram till bettet. När jag skrittade fram så tränade jag lite halter, gick inte så bra till en början men ju fler halter desto bättre gick det :).
Jag red med väldigt lätta nästan glappa tyglar men men, sen så travade jag lite och han har en väldigt trevlig trav, han har väldigt stora gångarter och en lyhörd liten ponny :) <3.

Han är super trevlig att rida och så länga man är väldigt lätt i handen och jobbar med magen och benen så går han som en klocka, även om han gärna går bakom hand men vi jobbade på det iaf och det är inte så att jag vill att han går så för det vill jag verkligen inte.

Provade lite öppna och sluta, skänkelvikning och så fort man får fatt i bogarna som gärna åker åt olika håll, så fort jag kommer till ridning och tänker på att ha en stadig men mjuk ram så känns det nästan som att man skulle kunna göra vad som helst. Han är väldigt villig och det märks att han är väl utbildad.

Sen så provade jag lite galopp, först höger och första fattningen så fattade jag fel galopp och är jag skulle sakta av så dockade han lite, inte alls stort eller så men endå ;P, provade igen och nu i fattningen så dockade han lite mer och jag hamnade framför sadeln, man jag satt kvar iaf (Y) xD.
Sen så gick det bra och vi galopperade ganska länge, man måste verkligen vara lätt i inner handen men ändå stadig och ge honom ett stöd på ytter och till en början nästan ställa lite utåt så att man känner att man får med hela honom, så att man fortfarande hade honom ställd efter volten men att man verkligen red för yttersidan.

Vänster galoppen gick också bra men så saktade han av fast en jag bad honom att galoppera och av ren vana så la jag på spöt, jag slår inte eller så utan bara petade till en gång för att komma snabbt upp i glopp igen.

Men de skulle jag inte ha gjort för all energi som han hade och spänst som igentigen bra skulle gå till en ny fattning, den gick ist. rakt upp och han hoppade och bockade och jag försökte få upp huvudet men jag hade inte en chans, jag flög som en vante kändes det som xD.
Lilla killen det var inte för att vara dum det var ju vad jag bad om sen att det blev mer än vad jag hade önskat det var ju inte hans fel.
Det kändes som jag landade på huvudet och jag hörde hur det knastrade till i nacken, sen lanade jag på axeln tror jag för jag har lite on i den. Ja ja upp på bena fort var jag iaf och det gjorde inte så ont så jag hoppade upp och så provade vi igen. Bäst att inte göra någon affär av det hela för han reagerade ju som jag bad men det blev bara för mycke.
han var lite spänd så jagsåg till så att han slappnade av och sen så fattade jag galopp igen. Inga problem och vi fortsatte i galopp ett tag en så saktade vi av och jobbade mycke med trav arbete.

Jag hoppas att jag inte tt jag gjorde illa nacken bara då jag ramlade av, men än så gör det inte så ont så jg håller tummarna ;).

Jag kan säga att jag är lite små kär i den ponnyn, han är helt underbar att rida, vilken liten super ponny han är <3 :)

BILD PÅ VENTUS


Photoshop SC 5!

Jag har fått Photoshop CS 5 (det allra nyaste Photoshop versionen), det är bara några veckor gammalt och ändå så har jag fått det :D. + att det är på SVENSKA (Y) jag är sååå GLAD!
Jag ska sitta och läsa lite om allt nytt man kan göra och saker som har förenklats ;)

HÄR ÄR EN LENK OM NI VILL SE LITE AV VAD SOM GÅR ATT GÖRA:
http://www.youtube.com/watch?v=vfkjHnsAsvg

helt otroligt och jag har bestämt mig för att lära mig det här programmet bra :).



Lina på lektion

Idag var det lektion, och idag så kulle vi byta hästar med varandra eller iaf rida hästar vi inte brukar :D, helt klart super bra att få rida hästar man inte brukar :).

Jag skulle rida på Lina som är en av ridskolans storhästar, jag har ridit henne någon gång innan men sist var väl för typ två år sen eller nå, ;P det var iaf länge sen så mycket vet jag (Y).



Här är övningen vi jobbade med, vi började med trav bommar och allt i trav, sen las hindrett i mitten upp och vi skulle komma in i trav lägga volt, fatta galopp och sedan efter hindret sakta av och rida volten i trav.
Efter det så tog vi allt i galopp med alla hinder och volter och som sista övning hoppade vi bara hindrena utan volter också allt både uppifrån och nerifrån.

Plätt lätt eller INTE! Fy skjutton säger jag bara, jag trodde aldrig att jag skulle klara av det kan jag säga ;P.
Jag red först fram och hon kändes som en stock gick inte att böja över huvud taget nästan, men det kändes bättre och bättre och så började vi med övningen i trav. Vist helt okej tycker jag ändå, till en början att det var ganska lätt ända tills Marit la upp mitten bomserien till ett litet hinder.
Jag gör samma sak och fattar galopp och sen så hoppar vi men sen...

HAHAHA  det gick sååå fort kan jag säga, men på backen låg jag iaf xD. Fattade inte hur jag kunde ha hamnat där men där var jag iaf, skrattade lite och hoppade upp igen. Tur att ridbanan är så mjuk för jag tror inte att jag ens kände när jag landade ;P. Flyt kallas det :O ;P.

jaja så hoppade vi igen och jag var nära på att åka av igen men då var jag iaf beredd så jag satt kvar ;P. Ja så höll vi väl på typ resten av lektionen, hoppade av stort och jag var för hård i handen. Jag kan säga att hästen går som man rider och idag var inte ridningen på topp tror jag för bra tycker jag inte att det gick, men det var grymt roligt och jag får rida henne när jag vill sa Marit, för hon behöver gå mer än vad hon gör, och jag ride gärna henne fler gånger och då kanske vi hittar ett sätt som passar oss båda för idag var vi inte samspelta.

Bild på Lina


Lite bilder från igår

En dag utan Misty och jag kan ju inte säga att jag inte saknar henne för det gör jag, lilla skrutt <3. Men jag är glad, sååå glad att det var just dom som köpte henne, hon kunde inte ha fått ett bätre hem än hos do och det käns riktigt bra :).
Dom bor inte så långt bort heller så jag kommer att få se henne och det käns också riktigt bra :D så det hunde helt enkelt inte blivit ätre :,D.

Här kommer lite bilder som jag tåg igår :).











Mistys nya ägare :D


Världens bästa sommar jobb

Jag har varit utan sommar jobb eller jag sökte till stallet genom kommunen men då fick jag inte något sommarjobb också igår så frågade Madde mig om inte jag vill rida hennes andra häst under sommaren :), hennes ung häst Honny som är 4 år som ska säljs efter sommaren så jag ska rida henne i sommar och hon ska stå nere på DKRS :).

Skulle inte kunnat bli mer perfekt :D så nu har jag sommarjobb en häst att rida i sommar och hon ska stå nere på stallet där jag kommer att tillbringa hela min sommar iaf. Det kunde helt enkelt inte ha blivit bättre :D <3



Bild på Honny, bilden är snodd från Maddes Facebook ;)

Hej då!

Nu har älskade lilla Misty flyttat till sin nya ägare :,) <3, dom som prov red henne för någon vecka sen är det som har höpt henne och hon kommer få det hur bra som hälst och leva som en prinsessa ;). Jag kommer att sakna milla ängeln men hon bor ju inte långt bort och dom kommer att vara med på olika träningar nere på stallet så jag kommer iaf få träffa henne :D <3.
Är sååå glad att jag har fått rida henne och att hon har fåt komma till världens bästa hem :D <3.

Tack världens bästa Madde för allt :) <3



Bild brist så de får duka så länge tills jag fått in bilderna från iadg på datan ;)


105 cm på Misty

Idag hoppade jag och Misty tillsammans med Elin och Tilly :)<3. Vi skrittade och travade fram runt hagarna innan vi började hoppa på utebanan.
Misty kändes riktigt fin idag och vi började hoppa fram, allt gick bra och vi hoppade på, det kändes riktigt bra kan jag säga: ÄLDSKADELILLAPONNY<3 Elin och Tilly gick det också super bra för, jag tror inte jag har sätt Tilly så fin på hinder någon gång :) <3.

Sandra knäppte kort och fick assistera som banpersonal vilket inte var lätt för vi var då ALDRIG nöjd ;D <3, eftersom hon knäppte med min kamera och det är så fruktansvärt ljuskänslig så blev det inte så bra kvalité på bilderna men iaf bevis på att vi har VÄRLDENS BÄSTA PONNYER!

När vi hoppat så mätte Sandra hindren och dom låg på över 1m :O <3  Hindrena kändes inte alls så höga och båda ponnyerna var hur finna som helst och bara hoppar allt, tänk vilka undrbara så älskade ponnyer<3.

När vi hoppat färdigt så sänkte vi (Sandra och Rebecka) alla hinder för att dom bara skulle få hoppa något språng på lite lägre höjd och sedan så bestämde vi oss för att trava och skritta av hästarna rejält efter ett hårt hopp pass och så fick det bli.
När vi kom tillbaks så ställde vi in hästarna i varsin box där det fick lite hö och kraftfoder.

Bildbevis:

ELIN OCH TILLY hoppar 105 cm<3








Jag och Misty hoppar 105cm <3




Föreläsningen för Pelle Sandstrak

Vill bara säga att vi som har chansen att få gå på en föreläsning för Pelle Sandstrak, TA DEN!

Han är en fruktasvärt duktig föreläsare och får hela publiken med sig och med sin helt unika förmåga att förtrolla publiken får dem att skratta så att tårarna rinner och i nästa sekund få hela publiken att gråta då han berättar om sitt liv och vad han har varit med om.
Helt otroligt säger jag bara, snacka om att inte ha haft det lät i livet och jag som klagar på mitt då och då :o. Nej men helt enkelt en riktigt bra föreläsning som är värd att gå på om man får chansen till det.

Han har även en bok som går att köpa som Emma (ridlärare på stallet och en av dom som ordnade själva föreläsningen) tipsade om och jag ska helt klart läsa den, men först måste jag läsa ut Harry Potter som jag redan börjat på ;P men sen så.
Boken ska även bli till film och det blir spännande att få se hur den blir sen när den är klar :).

Jag hade blivit tillfrågad av personalen om inte jag skulle vilja knäppa lite kort under kvällen eftersom jag ändå skulle gå och har en bra kamera så.
Så jag fick bli "fotograf" för en kväll ;) men eftersom min kamera har ett så ljuskänsligt objektiv så frågade jag Elin (hon skulle inte gå) om inte jag fick låna hennes NIKON D40x men ett mer ljuståligt objektiv så att det iaf skulle gå att se på bilderna.
Jag hade min kamera också som också är en NIKON D70 och super blixten men jag vill inte blända alla helatiden så det blev nästan bara kort med Elins kamera igår kväll.

idag har jag fixat med dom bilderna så att några iaf går att titta på men det är inga mästervärk om jag får säga så och det vet jag redan så kommentera inte kvalitén på bilderna när dom kommer.
Jag vet inte om jag får använda dom här än så därför så får det bara bli EN bild tills jag vet om jag får använda dom andra bilderna.

MOBBA INTE BILDEN, DET ÄR SVÅRT ATT KNÄPPA KORT I RIDHUS:



Jag vill även passa på att säga att jag vill ge en STOR eloge till personalen en som fixat och gjort det möjligt att ta dit Pelle Sandstrak till klubben och även en STOR eloge till ALLA som har hjälpt till och fixat så att allt kunnat gå att genomföra :)


Spänanade

Imorgon ska det ju vara föreläsning på stallet för Pelle Sandstrak, jag ska fixa CD-skiva med ett bild spel på och sedan under själva föreläsningen ska jag vara "fotograf", Elin får jag låna din kamera imorgon? min kamera är så bökig när man ska knäppa kort i ridhuset för det är så mörkt där :/.

Jag vet inte så mycke om Pelle men jag hoppas att föreläsningen är bra och att jag lyckas få ettpar bra foton imorgon iaf.
Ni får väl hålla utkik efter bilder här, jag kommer nog inte laddaupp  några här förens tidigast Tisdag men vi får väl se ;).

Föreläsning för PELLE:

Pelle Sandstrak


Succéföreläsning i Delsbo!

PELLE SANDSTRAK - Mr Tourette & jag!

Den 17:e maj kl 19.00-22.00.

FRÅN 97 % KATASTROF TILL 103 % SUCCÉ!

___________________________________________________________________

Han stampade omotiverat i golvet, upprepade fula ord, skrattade när han slogs, dunkade tvångsmässigt huvudet i väggen och drev sin omgivning till VANSINNE. Men han var kung på hockeyplan, snabb i käften och bra på att ragga tjejer. Trots detta kände sig ofta som en jubelidiot. Varför? Det är omöjligt att inte dras med när Pelle med hisnande tempo, blixtsnabba associationer, absurd humor och djupt allvar, ger oss glimtar ur sitt liv så fyllt med tics, tvång och förtvivlan till vändpunkt och ”happy end!”

 

BRITTISKA SIGMA FILMS ÄGER OPTIONSRÄTTEN ATT FILMA BOKEN ”MR TOURETTE OCH JAG”!

Pelle Sandstrak talar inför stora publikskaror om 1000-tals personer på konferenser i Europa, USA och Canada, likväl som inför 25 tonåringar i ett litet varmt klassrum. Känd för sin bok och föreläsningsföreställning ”Mr Tourette och jag”. Läs mer och se filmklipp www.pellesandstrak.com

_____________________________________________________________________

 SPONTANA BRAVOROP OCH ALLTID HÖGSTA OMDÖMEN!

 ”Vi skrattade hejdlöst och… suckade djupt! Bästa och mest omtumlande föreläsningen någonsin.”

”Gårdagens tre timmar finns på min interna topp-24 timmars lista över bäst spenderad tid i livet!” ”… han slog ut hela mitt försvar, frigjorde mängder av energi och öppnade nya idévärldar. Helvetes pöjk! ”Lasse Eriksson, komiker



Bild på Alvina Thidé (stavling på efternamnet?)


Håller tummarna

Prov ridningen idag tycker jag gick super bra, dom verkade trivas i hop och jag tycker att dom passade super bra tillsammans.
Jag hoppas verkligen att dom också tyckte det gick bra för jag vill att dom ska köpa henne för jag vet att hon kommer få det hur bra som helst där och med en duktig ryttare så tillsammans kan dom komma långt, hon verkade gilla Misty och dom bor inte så långt ifrån Delsbo heller och det är ju så klart ett stort + ;P.

Nej det hade faktiskt inte spelat någon roll vart dom bot för dom verkade helt perfekta, helt klart ett dröm hem och vilken ponny dom än köper så kommer den att få det kanon bra hos dom och jag hoppas att det blir Misty för hon är värd ett bra hem :) <3

Nå jag jag är iaf super glad att dom var dom första som provridit henne och kul att det gick bra för dom, hoppas på det bästa så klart och sen så får vi se :D.


Här kommer lite bilder och vill ni att jag ska ta bort dom så är det bara att säga till :)













Städ dag på stallet

Idag kl: 11.00 har vi i USS ordnat den städ dag för att fixa lite fint på anläggningen inför årets tävlingar och imorgon (Måndag) så kommer Pelle Sandstrak och han föreläsning på stallet :D.

Jag vet inte riktigt vad som ska göras men vi ska få en lista av personalen på saker dom vill att vi ska fixa, hoppas att det kommer mycke folk så att vi får mycke gjort idag :).


Provridning I "nytt försök"

Imorgon troligt vis så kommer det några och kollar på Misty runt kl: 18.00. Får se hur det går men jag hoppas på det bästa så klart :).

Vi får se hur det går och trivs dom tillsammans så tror jag det kommer att bli bra :D det är det viktigaste att gom gillar varadra för om man inte trivs tillsammans så kommer man ingen vart, det spelar ingen roll hur duktig man är om man inte gillar varandra. Men vi får se imorgon och det är jag som ska visa henne och jag är NERVÖSSSS :S men jag hoppas att dom har överseende med de och förstår att jag är super nervös :)


Trav i Dannero med Tora

Idag följde jag med Hanna, hennes pappa Eppa, Ingemar och Marit på trav :D, deras kalblod skulle starta i första löpet tror jag det var.
Tora eller Torlandia som hon egentligen heter och Max (deras andra travare) var med och vi åkte här ifrån lite före kl. 08.00. Max skulle inte starta med dom skulle typ prov köra eller något (jag är inte så hemma än på trav och deras språk, jag kände mig som värsta nybörjan;P).

Jag och Hanna ställde in Tora i sin box och där borstade vi och putsade tills hon blänkte ber än någon annan ;), ska jag vara ärlig så såg jag ingen som borstade eller pälsglansade sin häst där men det är väl för att vi inte är som alla andra ;) tror att folk tyckte vi var lite konstiga men jag tyckte dom var lite knasiga dom med så.

Tora njöt och trivdes med livet verkade det som iaf och det är huvud saken tycker jag, Jag kan ju tillägga att boxarna där var grymt små iaf där vi stod men dom ska ju inte stå där så länge så det gjorde inget.

Sen var det dax för lopp och Toras kusk verkade riktigt bra tycker jag han verkar tänka på hästan och det gillas (Y). När loppet startade så låg Tora bland de bakre ända fram till upploppet då hon lät springer förbi typ alla och blir 3:a :D <3,  GLAD GLAD!!
Kusken pratade lite och vad jag fattade så var det bra och att hon ska gå så för att sedan typ om något lopp kunna köra för fult eller nå, som ni hör så är jag inte riktigt hemma i trav världen än ^^ ;P.


De jag iaf la märke till mäst är att ridsporten borde ta efter lite mer från travet helt klart!
Alla har sten koll på ALLT utan att göra någon stor affär av det, man lastar ut i grimma, allt flyter på och helt underbar stämning emällan alla.
Här har svenska ridsporten MYCKE att jobba och sträva efter, det syns så stor skilnad på hästarna, dom trivs där och får var häst på ett helt annat sätt än på tex en hopptävling.


Ludde

Idag skulle jag rida en tjejs B-ponny russ som står på stallet, hon skulle igentligen ridit lektion på honom för Emma Berg idag men tyvärr så var hon sjuk och hennes mamma frågade mig om inte jag ville dira Ludde istället.

Jag sa det det gjorde jag gärna och lektionen skulle börja kl: 10.00. Men så som jag är så var jag helt säker på att det var på kvällen, jag vet inte varför igentligen men sån är jag *rådnda* och i morse  tio minuter i tio ringer Madde (jag skulle rida med hennes dotter för dom rider lektion tillsammans Maddes dotter och Luddes lilla ägare)Madde ringer till mig och frågar om om jag har nyckeln till privat sadelkammaren för Madde skulle också rida Misty en stund. och så frågar hon om jag inte var på stallet, jag fick allvarligt panik vill jag lova :o.
Kaster på mig ridkläder och upp på cykeln och cyklar ner till stallet, och ser att hon som äger Ludde och hennes mamma har varit helt underbara och gjort iårdning honom *skamsen*.

ja ja jag han i tid tack vara att dom gjort iårdnig honom, Tact så hämskt mycke, det var inte meningen att det skulle bli så men fattar man lite trögt ibland så blir det så :/.

Leltionen gick iaf bra tycker jag, vi skull jobba galoppfatningar.
Ludde är en väldigt trevlig liten ponny och helt gennomsnäll och go på alla sätt :), det finns lite att jobba med men han var riktigt rolig att rida på och det gör jag gärna igen om han ägare tillåter ;). Tycker att hon har gjort ett bra jobb med honom för han är inte lätt att rida men försöker så gott han kan och det är ju de som räknas :).

Jag hoppas att hon inte tycker att jag var för hård på honom för v hade lite problem i höger varv där han inte årkar bära sig lika bra och rammlar gärna innåt istället.

Nu sitter jag här och lysnar på ösregnet och då och då mulrar det också eller bixtrar lite :( jag som ville knäpp massa kort ju, men nu går ju inte de heller *arg*


 


3-dagar med Misty

Nu har jag varit riktigt dålig på attskriva här, men nu kommer det lite uppdatering iaf :)

Idag:

Idag har jag hoppat med Misty och det har verkligen gått super bar, kändes som vi hade kunnat hoppa hur högt som helst men det gjorde vi inte. men vi hoppade iaf 90-100 cm, ute i regnet på utebanan är det redan stod massa hinder framme så att det bara var att hoppa ;P.

Vi värmde upp med dressyr och jobbade mycke med att få bjudningen och få henne att börja jobba mer med bakbenen ;), hon kändes fin redan när jag värmde upp och jag kände på mig att det skulle bli en bra riddag eller vad man ska säga :D <3.

Onsdag (igår):

Igår red jag ut tillsammans med Elin på Tilly, Rebecka på Filip och Hanna på Maya :D. Jag, Elin och Rebecka som har våra ponnyer/ häst nere på ridskolan red upp till Hanna och när vi var där så bestämde vi att vi skulle rida bort mot Ålberget och till volten och hoppstigen :), dom har typ röjt där med skogs maskiner så det ligger en MASSA pinna, stockar och sly överal som är perfekt till att bygga upp små hinder med ;) så vi byggde upp några hinder och hoppade och busade vilket både hästar och ryttare uppskattade oerhört mycke :D <3.

Misty tyckte det var roligt och även om hon var pigg när vi red ikapp med varandra så var hon lugn och avslappnad hela tiden :D <3

Det var en toppen tur som jag gärna gör om och Tack för bästa sälskapet <3.

Tisdag (förrgår):

I tisdags så red jag dressyr på banan med Misty och det kändes verkligen som om alla bitar börjar falla på plts :) Det kändes som om allt bara fungerade, även om jag vet att det fortfarande finns mycke att jobba med så kändes det fruktans värt bra, lilla skruttan jobbade på och när det nästan ran svett från både mig och henne så fick jag lite dåligt samvete att jag inte slutat tidigare men allt gick så bra så jag ville bara inte sluta lixom.

Vi skrittade utr på långa tyglar och när vi var lite torraer ;P så gick vi in i satallet och jag pysslade med henne och hon fick sin mat :) <3



Bild på Hanna och mig

Jag säger bara "Ryttare är idrottare"

Inställd

Blev ingen provridning idag, dom av bokade visst, jag vet inte varför men jag ska ner till stallet och rida Misty senare iaf idag så får vi väl se om dom kommer någon annan dag eller så kommer väl någon annan och ska provrida henne :) lilla skrutt dom kommer inte kunna åka hem förens dom har köpt henne :,) ;P <3.


Provridning I

Imorgon kommer det någon och ska provrida Misty, dom är från Söderhamn och dom kommer någon gång på kvällen tror jag.
Jag ska visa Misty för dom, får se vad dom tycker och säger men framförallt se hur DOM går ihop tillsammans :).


Av rykten så har jag hört att det är en som har en D-ponny som hon ska sälja och ska nu ha en ny ponny, om det är hon jag har hört om så vet jag vem det är från tävlingar där vi träffats (som senast igår i Hudik) men jag vet inte säkert och jag tänker inte skriva mer om henne än att vi får se hur det går imorgon så hoppas jag på det bästa så klart :) <3.


ANONNSEN till hennes ponny:
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=348259


Lektion på Rasmus

Red Rasmus idag på lektion, det var länge sen och det kändes att jag inte ridit honom på ett tag, vi var inte samspelat för fem öre men det gick bra till och från och om jag fortsätter rida honnom ett tag så hittar vi nog varandra igen :) <3.

BANA:




Fråga

Jag undrar om ni tycker att det är jobbigt när jag laddar upp många bilder i ett inlägg?

Jag tänkte om sidan är seg osv. :)

För om ni inte säger något så fortsätter jag för jag tycker det är kul ;) 
Om ni tycker att det är jobbigt så kan jag iaf tänka på det men det kommer nog bli massa bilder iaf ;)


Jag igår på Mystik på DKRS-hemma dressytävling

BILD SNODD AV SANDRA STRAND!! http://sandrazz.bloggplatsen.se/

Bilder på mig och Evita









TACK ELIN FÖR BILDERNA :) <3

Hopptävling HRPK

Idag har jag varit och tävlat i Hudiksvall, tävlade på Evita i en LC och sedan i DKRS-lag II :).

Första klassen så kändes hon super fin, hon var vaken och lyhörd hade en lugn och reglerbar galopp. Vi hoppade fram ettpar språn och hon kändes fin, inne på banan så kändes hon också fin och väldigt lågt ;P, vi kom nära på något hinder men annars så gick det riktigt bra och vi gick 0:0:a och kom 6:a av 4:a placerade och 14 startande :)<3.

Inför lag-klassen så kändes hon lite segare, inte lika alärt och vaken om vi förstår vad jag menar :). Inne på banan så var hon fortfarande inte "vaken" men men, vi var fel fri runt till näst sista hinret vi hoppade de utan problem och så red vi mot sista hindret som var ett polkagris färgat hinder, en ganska maxad oxer så som det brukar och ett avstånd som var väl lite tveksamt och det var många som hade/fick problem på de hindret.
Nå ja iaf så fick jag ett stopp där, jag red på igen och vi hoppade de utan problem :) <3

Hon äe så duktig lilla Vitis :) <3

Dom andra i DKRS-lag var:

Hanna Glantz på Emm- 0 i grund

Elin Rooth på Tilly- 0 i grund

Maja Wilkens på Tiffy- 4f i grund

Blev ingen om hoppning :/ men men det gör inget för alla var super duktiga och nöjda med sina ritter och det är de som räknas :D <3.

HÄR KOMMER LITE BILDER PÅ NÅGRA AV DOM SOM TÄVLADE IDAG :)

Ohc vi börjar med Elina på Fabbe som var på sin första lokala tävling idag :) <3 tävlar såklart för DKRS :) <3

Dom startade en LD idag :)



Elin Rooth på Sweet Tilly för DKRS :) <3

Här i en LD därr dom gick gelfritt runt :D GRATTIS :) <3

http://sweettilly.blogg.se/





Sara Berbström på Rebell i en LD för DKRS :) <3







Hanna Glantz på Lassas Emelie för DKRS i en LD där de gicg felfria :D <3

GRATTIS :) <3

http://hannaaglantz.blogg.se/











Elin Rooht på Sweet Tilly och Hanna Glantz på Lassas Elelie efter LD:n :) <3



Hon lyckades sitta kvar men hon slog huvudet i bommen :/




Söt ponny :)



Tove Olsson på Mr Bean i en LC för DKRS :) <3

http://lillatoove.blogg.se/hastar/


Dressyr tävlingen

Ja då har jag klarat av en av två tävlings dagar nu är det bara imorgon kvar ;).

Jag är super nöjd med dagen, jag tävlade ju på Mystik som är en av DKRS skolhästar och vi red först LC:II, det gick väl sådär för jag kunde inte programmet kan jag ju säga ;P.
Jag kom på vart vi skulle i sista ögon blicken hela tiden men Mystik var toppen och kändes ganska fin :) <3.
Jag fick 5 och 6:or rakt igenom och det var typ så som det kändes också, vi fick 158p. och 56.43% :), vi blev trea med de men pressis utanför plasserin, men vad gör de jag var nöjd och det är huvudsaken :).



I LB:I så kunde jag pogrammet och jag kunde tänka mer på själva ridningen, han känder riktigt fin och jag var super nöjd. Vi fick 172p och 59.31% :) <3. det var fyra plasserade i klassen och det blev en delad ett i klassen och jag kom 5:a (precis utanför placering).



Var en dra dag och vi har haft världens bästa dommare tycker jag både på ponny och på häst :D en helt enkelt lyckad dag :D.

Jag har varit på stallet idag från kl: 07.00 till 21.30 så nu är jag ganska slut och ska strax gå och lägga mig men så fastnade jag här ;P.
Jag har fixat sakerna till imorgon men inte hästen så jag måste ner till kl:06.30 och fixa Evita innan vi åker till Hudik kl: 07.30.

Blev inga bilder på mig med min kamera så om någon har bilder på mig så får ni gärna skicka dom till mig :).

Bild på Hanna och Maya



Vilken toppen helge

Ja helgen blir det full rulle *jippi*:) .


Idag fredag så ska jag försöka hinna hoppa lite på Evita som jag ska tävla på, på söndag i Hudiksvall på HRPK. Sen så ska jag försöka hinna rida Mystik också för honom ska jag tävla imorgon på vår lokala hemma dressyrtävling och så ska jag rida Misty hade jag tänkt ;). Vi får se hur mycke jag hinner men minst två hästar blir de iaf. Sen så ska vi ju fixa och göra fint tills tävlingarna imorgon.


Det ska vara dressyrtävlingar och vi har både ponny och häst samma dag så det kommer att bli en hel dag på stallet alltså :D. Jag ska tävla på Mystik som är en av DKRS-ridskolehästar, honom ska jag rida i klass: 1 och 2 som är en LC:II och LB:I :).
Det kommer att vara ponnyer först och tävlingarna startar kl:09.00. Jag har tänkt att jag ska lära mig programmen då när ponny är och sen så får vi se hur det går ;).

 
När tävlingarna är över så ska jag fixa inför hopptävlingarna i Hudiksvall på Söndag, jag ska nog försöka hinna smörja och pakta klart allt idag för annars så kommer det att bli så fruktansvärt sent ;P.
Jag ska rida Evita förs i en LC och sen Lag klassen. EVITA är en av DKSR-ridskoleponnyer, kategori C.


Det kommer alltså bli en toppen helgen :D


Ni får hålla utkik här om ni vill veta hur det har gått helt enkelt ;)  




Mystik :)



Hanna på Evita i LA i Hudik (HRPK) på Evita.


kiosken

Idag så har jag ståt i kafeterian nere på stallet tillsammans med Elin,  Vi har lyckats sälja godis till oss själva iaf (Y)
vi har alltså haft oerhört mycke att göra ;).
Det har även varit US möte kl 18.00 och där sas inte så mycke, men vi ska ha en "VÅRFIXAR DAG" den 16/5 och så har vi planerat in en MINIFÄLTTÄVLAN också ;) men mer än så har vi inte planerat.

nu har jag tänkt att låsa och åka hem och när jag kommit hem så ska jag nog ducha och sen så ska jag sätta mig och läsa Harry Potter och skriva om den -_-'*suck*



Film från i går


Bilder från i dag

Red Misty idag medans Madde filmade och Elin knäppte kort. Tack så mycke :D <3

Jag hade knoppat och smörjt så att vi suklle se lite finare ut :)

Här kommer några bilder från idag på mig och Misty, kolla på Misty och inte mig idag eller kommentera imt mig iaf är ni snälla :) <3


















Jag kan inte gråta...

Har varit på stallet idag (för ovanlighetens skull) Misty fick ta det lugnt idag och vi stod och myste en massa :) <3.

Imorgon kl 18.00 så ska jag hoppa på Misty medans Madde filmar oss, så att ni också får se hur underbar lilla skrutt är och inte bara jag och Madde ;) <3.
Jag frågade även om inte Elin (http://sweettilly.blogg.se/) ville knäppa lite kort också om det var bra väder i morgon, jag har tänkt att knoppa henne och göra henne riktigt fin och då kommer INGEN att kunna motstå världens läkraste gräddbakelse vid namn Misty, jag lovar att ni kommer smälta när ni ser henne ;) <3.

Lilla skrutt kommer inte att ha de lätt i lvet för varenda människa som ser henne kommer att göra allt för att hon ska bli just deras. Det är inte lätt att vara bäst, vakrtst och snällast. Som sagt inte lätt men det är sånt man får ta när man bara är född BÄST, lilla hjärtat men livet är inte lätt och absolut inte rättvist.

jag kommer aldrig att glömma dig min aldra första nästa egna ponny, jag är så otroligt glad för tiden jag fått tillsammans med dig och minnena kommer jag att bära med mig, du har jet mig ett hjärta till för även om jag kommer att hitta flre älsklingar så kommer du ändå alltid att vara den där med de lilla EXTRA, jag mena vem glömmer sin första häst/ponny? Även om jag inte ägt dig så är du ändå den som jag har tagit hand om och du har gett mig så mycke.
Även att det är Mistys otroligt fina psyket och hennes trevliga sätt har fåt min mamma att gå ner till stallet så fort hon har haft tid.
Hon har fåt upp ett helt nytt intresse hoss henne och Mamma kan gå ner dit och bara stå i hagen och mysa med henne.

Jag är helt övertygad om att hon kommer att få det bra hos sin nya ägare och jag kommer bara att ha med mig bra minnen från den tid jag har fått den stora äran att sköta om dig och det är jag så otroligt tacksam för.

Dagarna tills du övergår till en annan komme att vara underbara och jag ska tavara på varenda dag tillsammas med dig och sen så kommer jag leva mie ett fantastiskt minne och i vetskapen om den finna ponny du är och kan man vara annat en glad då?
Jag tror inte att det går att vara ledsen för så fina minnen, nej jag är såååå glad för den här tiden :D <3. 

Jag kan inte gråta över något som har varit så underbart, du ska inte få ett dystert avslut hos oss för du är vär något mycke bättre och vad kan vara bätre än lycka.



Jaa jag får väl bjuda på bilden av mig själv för att visa att jag faktiskt inte ÄR ledsen ;)
Bilden är gammal men var gör de.

Lektion på Mystik

Idag red vi dressyr på lektionen, på Lördag så har vi Lokala hemmatävlingar i dressyr, ponny och äst samma dag och på söndag så ska vi till Hudiksvall och tävla hoppning med laget :).

Jag ska kanske rida Mystik på DKRS hemma tävlingar och därför så red jag honom idag på lektionen. Jag skulle ha ridit Oskar som är en annan av DKRS-ridskoleponnyer/hästar, men han är tyvärr inte fräsch så han får stå tills han blivit kollad på.

Gick ganska bra tycker jag vi började med att värma upp hästarna med en övning som jag verkligen inte gillar. Jag fattar bara inte hur jag ska rida och det går alltid skit dåligt men men xD Om jag kunde komma på hur jag skulle rida så kanske det skulle gå bättre ;P
jaja resten av lektionen gick iaf betydligt bättre, han har verkligen ett härligt steg och hag är en super trevlig liten hästa att rida :).
Jag är inte med på start listorna än men det kommer ;) jag ska rida LC:II och LB:I iaf och jag är med på honom sen vet jag inte om jag kanske ska vara med i Hälsinge kuppen men jag vet inte än.



Bild på Mystik :)

Annonsen på Misty







http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=346612


Typ: D  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2005  
Namn: Elektors Glenmist  
Ett svårt beslut är fattat, vi måste sälja Misty.
Hon är en fantastisk ponny på alla sätt och vis. Otroligt snäll i all hantering, social, kelig, genomgo. Trygg och lugn, alla kan handskas med henne. E: Coosheen Finbarr RC99- mkt bra irländsk hingst vars avkommor skördar framgångar i flera länder. U: Glenayre Mystique RC-IRE11304- som har lämnat Elektors Twist som går svår hoppning. UE: Grange Bobbing Sparrow-IRE. Ja en stam som länat många bra avkommor och därmed ger henne högt avelsvärde i framtiden. Vacker, elegant och rättställd. Mätintyg för i år: 145,7 cm. Vaccinerad och skodd.
 
Riden i ett år nu och utvecklas enormt. Tränad i vinter och vår för A-tränare som gett denna ponny mkt fina vistord. Hon hoppar allt du styr på med stor kapacitet och vilja. En ponny att klättra i klasserna med. Går hela vägen. Är så enkel på träning, står o sover mellan ekipagen o tänder till när det är hennes tur. Mkt lyhörd för ryttaren och lätt att reglera. Även snäll att rida ut. Är inte startad på tävl ännu men nu är det dags....
 
Pris  65 000 kr
------------------------------------------------------------------------

Annonsör  Madde Hansback
Region  Mellan Sverige 
Ort  Delsbo 
Telefon  0653-10074 
Mobil  070-5660080 
   
E-post  [email protected] 
*****************************************************

Misty är en helt underbar liten ponny med hjärtat på rätta stället <3, hon har fått månag låv ord från tex. Ullf Joansson som är A-tränare i fälttävlan.
Hon är en ponny som kommer att kunna gå hur långt som hälst, jag har trävat dressyr och hoppning på henne.
Jag har inte hafte några som hälst problen med att ducka, lasta klippa öron, fåna i hagen eller stå lös på ången.
Jag har ridit ut på henne och hon reagerar inte på mycke och hon ar aldrig stukit, försökt att vända hem eller tvärstannat och vägrat gå.
vi har blivit omkörda av ambulans, traktor och lastbilar utan problem. Hon har reagetat och gick ner i dicket då det körde förbi en epatraktor och tutade och han som körde skrek men inget annat <3

Vi har även "badat" (ridit ner i sjön) utan några större problem, hon brukar gå lös med mig till och från hagen (hon står uppstallad på ridskola så vi får göra de när inte andra ser ;P)
Hon är en bra hag kompis, jag har släppt henne med 5 olika hästar och hon har aldrig slagit eller bitit någon av dom.
Hon är snäll att sko och hon har världens bästa psyke <3.

Om jag hade haft pengar så skulle hon ha varit min för länge sen men tyvärr så har jag inte möjlighet att ha henne pga. pengarna.

Vill ni veta mer så är det bara att fråga eller så läsre ni här på bloggen :)

Dressrrpass på Misty

Red Misty idag vid lunch, jag red dressyr på utebanan och till en början så var hon lite spänd men de var inte så konstigt för praktikanterna på stallet körde runt på fyrhjulingen och skrek för full hals -_-' *suck*.
Jaja så fort dom bara höll sig till att kratta och hoppar runt vid utebanan så kunde hon slappna av och jobbade på riktigt bra tycker jag :) <3.

Red mäst och jobbade traven och så fårt jag låterbli att dra och ge onödiga hjälper så går hon som en klocka :,) lilla skruttan helt klart världens bästa <3.

Vi skrittade ut sen när jag ridit färdigt, vi gick runt hagerna och sen så gick vi in i stallet så fick hon sitt foder och medans hon åt så borstade jag av henne och sen stod vi och kliade lite på varandra innan vi gick ut till hagen :)



Bild på Ventus och Mille

Header till Ida Svensson



Ida här är en header till din blogg :) hoppas att den är okej annars så är det bara att säga till så ändrar jag ;) <3

Måtten på bilden är :

width: 800px;
height: 350px;

Den är gjord efter temat: Fashion
Så du måste byta till de temat


Vet inte om du redan kan kåda din blogg men om inte så kan jag iaf tipsa om: http://www.designadinblogg.se/
Det är en super bra sida och där står allt om hur man ska göra :) <3


Nej nu ska sådana som jag ligga och sova

Nej nu måste jag gå och lägga mig, jag ska nog läsa lite i Harry Potter och skriva lite om den (har de som läxa i svenskan) och sen så ska jag försöka sova.

jag fattar inte riktigt men jag fick jätte ont i ryggen bara så där men jag hoppas att det har gått över tills i morgon, jag tycker det räcker med konstant huvudverk jag känner inte för att ha mer ont men men.
Nu ska jag sluta klaga och i morgon så har alla på Bromangymnasiet studiedag så då är jag ledig :) Då ska jag ner och pussa på världens bästa Misty och rida henne hade jag tänkt och sen så ska jag rida lektion senare på kvällen.

Nej nu ska jag leta värktabletter och sen så ska jag sova jag skriver väl mer imorgon kan jag tänka och isåfall så hörs vi då :)

God Natt!



Fick just en fruktans värd längtan till Kroatien, jag vill dit och jag vill dit med min gamla klass <3
Jag saknar det såå mycke :,) <3


Tack för allt tid jag har fått tillsammans med Misty

Madde kom till stallet i dag precis när jag och Elin skulle i väg på vår ute ritt, hon kom för att säga att det tyvärr inte går att ha kvar Misty längre (Jag har ridit Misty och haft henne nere på ridskolan, Misty är alltså inte min).
Hon var jätte ledsen och sa att hon gärna ville med hon kan verkligen inte <3.

Jag måste bara få säga hur oerhört tacksam jag är Madde, att jag fått rida och utbilde lilla Misty. Att jag har fått så fruktansvärt mycke av dig och att du alltid har varit så glad :,) <3.
Det är klart att det käns lite tråkit att hon behövs säljas men jag skulle aldrig kunna köpa henne iaf. Hade jag haft pengar så skulle hon ha varit min för länge sen men tyvärr så har inte jag de och jag vet att inte du har råd att ha kvar henne heller och du ska ninte känna att du gör mig ledsen för att du måste göra dig av med henne, jag vet att man kan ha lite pengar och inte ha råd att ha allt man vill ha.
Särkilt inte en ponny som du betalar åt någon annan, det finns inte möjlig het till de gämt och så är det bara.

jag tvivlar inte ett dugg på att du försökt ha kvar henne så länge som det bara går men någon gån skulle det ändå ha blivit så här och jag vet att du kommer ge Misty det alra bästa hem hon kan få och det käns super bra :).

Jag hoppas att du förstår hu fruktansvärt tacksam jag är för all tid jag fått tillsammans med världens underbaraste lilla ponny och jag vill inte att du ska vara ledsen <3.
Misty kommer att få det super bra och hamna hos en ryttare som kommer att äldska henne mer en något annat, Misty är världens bästa ponny och den som köper henne kommer att få en ponny utöver det vanliga för hon har verkligen de där extra :) <3.

Om du vill ha bilder så ärdet bara att säga till så får du hur många som hälst :)

Kram Sandra























ja det var bara några av alla bilder jag har på Misty :) <3

Tvättat hovarna

Red ut på Misty idag tillsammans med Elin som red på sin ponny Tilly, det blåste ganska mycke men eftersom vi har dom bästa ponnyerna i världen så reagerade dom inte på de.

Vi red upp mot Gåsbacka, först så red vi ner där man brukar bara med lägrena när dom rider och badar med hästarna, där red vi och så när vi kom till vattnet så tänkte vi se om våra hästar ville doppa hovarna lite ;). Tilly verkade gilla vatten skarpt så henne kommer det inte att vara några problem att bada med i sommar kan jag ju säga, Misty var med skeptisk ;P kändes som om hon fastnat i tuggummi eller nå ;) men det var absolut inga problem att doppa hovarna. Men hon vill gärna att det inte ska gå för fort så låter man henne titta så går det bra sän :) <3

Vi red upp förbi Elin och Samba och sen typ in på Arnes gård och tog någon stig in i skogen och sen så kom vi till den stora stranden. Där blåste det mycke mer äv där vi var förs så det var mycke vågor men Tilly verkade inte bry sig, Misty var något skäptiskt och ville jag att hon skulle gå framåt så stod hon helt still eller flytade sig bara i sidan men men. Efter kanske en halv min så var kom vi också ver med hovarna i vattnet så hon är ju inte så hämskt svår att övertala ;) <3 lilla hjärtat kommer att bli någons lilla skatt och världens bästa vän som alltid uppskattar en när man kommer till hagen :D <3



Jag och Petra <3



Rebecka på Filip och Ida på Jack :)



:)



Louis och Oscar :)

Sol i dag

Åhh det är fint väder ute :D, i dag ska kameran med till stallet kan jag lova tror att jag ska rida ut i dag på Misty tillsammans men Elin, jag tror att hon också skulle rida ut så :). Kanske blir fler som följer med också eftersom det är så fint :D det blåser lite dock men annars så är det toppen.

Idag är det lokala tävlingar i Söderhamn som Tovve Olsson på Mr Bean skulle vara med i så jag håller tummarna för er att det går bra eftersom att jag inte kunde följa med och heja själv :).

Jag har suttit och påtat ihop en liten presentation om Delsbo Kör-och Ridsällskap och jag ska se om jag inte lyckas få upp den här ;). Om jag lyckas så får ni gärna säga vad ni tycker så att jag kan ändra och förbättra :).

så vi får se om jag lyckas med att få upp den här om en stund.

så länge får det duga med bara vanliga bilder.


Ett stort grattis till Rebecka

Ett stort GRATTIS till världens bästa Rebecka Mattisson som fyller 16 år idag :D <3

Jag hoppas att du har haft en toppen dag med massa trevliga pressenter och trevliga människor som grattat dig och att du fått en massa gåt att äta :D<3

Hoppas du har haft en toppen bar helt enkelt och så klart ett super stort grattis från mig!

Vi ses kanske i morgon om du kommer till stallet då :) <3



Rebecka Mattisson och Filip <3


Byte av häst

Åkte till stallet idag runt kl15. Jag hade sagt till Elin att jag snart skulle åka till stallet och då var kl, runt 11 ;P jaja så kan det gå när jag är trött ;P.

Jag kom iaf till stallet och där var Elin, Vickan och Gustav också :), Jag gick och kollade hästarna och dom mådde bra och det syntes inga täcken på att det varit några problem i går. Var ner i går och kollad till dom också runt kl.21, och då var dom helt lugna, världens bästa hästar :) <3
Ja så när jag kollat hästarna så tog jag in Misty och vi (jag och Elin) hade tänkt att rida ut men sen så bestämde vi oss för att vi skulle rida på ute banan ist.

Så när vi var klara så skrittade vi runt hagarna och sedan så travade vi och galoppherade vi runt Gallbacken ;). Vi tänkte rida dressyr markarete och så ick det bli iaf tillen början ;).
Misty kändes riktigt fin och nu börjar hon bli starkare ii galoppen också och det är bra :) <3, vi hade en lugn och takt mässig trav och hon kändes riktigt fin. Lilla skruttan är och förblir världens bästa <3.

Jag och Elin bytte hästar sen så att jag red Tilly och hon red Misty, det är väldigt stor skilnad på dom två hästarna kan jag säga och dom kräver helt olika ridning men båda är känsliga och väldigt trevliga att rida :) Är stor skilnad på Tilly nu tycker jag och det käns att Elin och hon har börjat hitta varandra (Y).

När man rider Tilly så behöver man ha magmuskler kan jag säga ;), ja gillar att rida Tilly för man måste verkligen rida på henne och det är då man kan lära sig och utväcklas :).
Vet inte om det är bara som jag tycker men iaf så tycker jag att hon har lite svårt att flytta sig och böjer halsen och flyttar bogen bara ;P men så fort jag höl imot på den sidan som jag skulle flytta åt och fick henne att inte släpa benan så flytade hon bra :)
Det käns att hon inte är så stark fortfarnade när det gäller att flytta men det käns att det blir bättre och bätre :). sen så käns det som att hon gärna blir lite framtung också men ställer man lite utåt och jobbar med att få henne att böja sig i sidan och att hon har fram och bak ben på samma spår och formar för inner skänkeln så blir hon riktigt fin och jag tycker att Elin rider Tilly super bra :D

Det gäller bara att man är lät i handen så att hon inte hängersig på bättet och ist. jobbar med att spänna magen och jobba mycke med skänklarna så går hon som värsta dressyr ponnyn ;)
Hon är en av dom roligaste hästarna jag vet att rida så passa dig Elin så att du inte blir av med din ponny ;p

Vi bytte tillbaka så att jag red på Misty och Elin på Tilly igen och så kände vi att hindrena som redan var framme kändes så lockande så att vi hoppde bom sista 20 min eller vad det nu var :)
Vi hoppade olika typer av hinder och det händes super bra tycker jag, i slutet kom vi lite nära ett par språng men dom sista två sprången var super fina :) KLilla gumman är bäst som vanligt <3

Vickan knäpte massor av kort med min kamra också :D TACK så mycke <3



Jag och Misty



Elin Rooth och Sweet Tilly



Jag och Sweet Tilly



Elin Rooth på Misty



Elin Rooth och Sweet Tilly

Det var några av dagens bilder :)

Jag måste vara världens tråkigaste människa

Igår så var jag och åt hos Alvina, vi var där till typ kl 21. så när vi kom hem så såg jag att min dörr var öppen *MORRRRR*, golvet var helt blöt och det var iskallt i mitt rum :,(. Men så går det när man glömmer att stänga dörren, jag gick iaf och la mig och somnade före kl 22 :O.

Japp så det var mitt sista april firande ;P men jag brukar ju inte göra mer spännande saker än så.

Idag är det tråk väder och jag är inte så taggad till någontig men jag ska till stallet och då blir man alltid på bra humör :)  


RSS 2.0