Ridsugen!

Imorgon är det kort dag i skolan så imorgon ska jag rida hade jag tänkt, får se om det är någon av ridskole hästarna som behöver ridas kanske, jag hoppas på de iaf :).

Långa dagar!

Åhh va tråkigt med långa skoldagar!
Idag slutade vi vid 16.00 och min buss går kvart över 4:a och sen så tar det 45 min för den att ta sig till Delsbo :O (tar 20 min med bil) så jag var hemma vid klockan 17 och då hade resten i min kära familj ätit upp all mat så jag fick ställa mig och laga egen mat *morrrrr*
Klockan var halv sex innan jag var klar och hade ätit, sen så hade jag massa matte att plugga + fysik = inget stall och ridning idag :,(.
Var på så dåligt humör att för de att jag gick och köpte godis och så satte jag mig i mitt rum och så gjorde jag färdigt matten iaf, sen så har jag kollat på fångarna på fortet :).
Nu hade jag väl tänkt gå in till mig och plugga lite fysik innan jag somnar och justja, jag ska packa idrottskläder till imorgon också :).

Glömde mobilen!

Ja då var det dax att böra blogga här ;).
Idag har det varit en lång dag i skolan men den har varit bra :), när jag kom hem stod maten på bordet och dom andra hade nys ätit, det var pasta och någon super god grädd och kasslersås. Min absoluta favorit rätt är PASTA! ;)
När jag ätit så gick jag ut till mig och bytte om till ridkläder och gick ner till stallet för att kanske rida någon av hästarna där nere men när jag kom ner så upptäckte jag att jag glömt min mobil hemma och kunde inte ringa och fråga vilken jag skull/kunde rida så jag tog cykeln hem.
Det kändes verkligen tomt idag när jag kom ner till stallet och visste att jag inte skulle träffa någon Elin där, så Hanna SNÄLLA kan vi inte hitta på något tillsammans någon dag? Jag vill inte ruttna bort här hemma bara! <3

211 inlägg

Hej hopp!
Ja nu tänker jag faktiskt börja blogga här igen men det blir nog inte mycke roligare inlägg än va det blivit på http://dkrsryttare.blogg.se/ men vi får väl se. Jag kan ju redan nu förvarna om att jag kanske inte kommer vara super aktiv här men jag ska försöka och jag gör mitt bästa ;).
Ska väl ta och koda om lite här och så men vi får se när ;P

RSS 2.0