Dagen på tävling!

Idag har jag varit till Timrå ryttarstadion där dom idag har haft lokal/regionala ponny hopptävlingar. Elin och Hanna skulle vara med och tävla idag och självklart så var jag med och tog lite bilder :).
Elin och Tilly!

Elin red först och startade dom två första klasserna som var LD bedömning A:A (de som går vidare från fas 1 och har minst fel i fas 2 blir lika placerade oavsett tid i fas två, går ingen vidare så är det de som har minst fel i fas 1 lika placerade) och LC bed. A:0/A:0.

I första klassen gick dom dubbelnolla och blev där med delad etta med alla andra felfria ekipage :), mer om hur Elin tyckte om dagen kan ni läsa på hennes blogg:  http://annier.webblogg.se/
Tilly!

I andra klassen så han Elin inte hoppa fram mer än ett språng på räcket pga. att det var så många som inte kom till start, men vad gör väl de? Dom hoppade hela banan och även i denna klass gick dom dubbelnolla :D. Tilly såg ut att inte svara riktigt framåt, hon var seg men ändå tycker jag att båda två kämpade väldigt bra :)<3 och tiden räckte faktiskt till 6:e och sista placeringen :D GRATTIS <3.
Det var runt 24 startande bara i kategori D och det var 14 ponnyer som gick dubbelnolla, så det tycker jag dom gjorde riktigt bra och en snygg runda dessutom :).
http://annier.webblogg.se/
Hanna skulle ha startat dom två sista klasserna som var LB och LA men efter LB:n där Maya verkligen hade varit super duktig fassten hon tyckte det var så nytt och inte riktigt vågade ta tag i hindren (hon spetsade öronen men tog nästa hela banan som låg på 100cm i trav) så fick det räcka efter den klassen och så åkte vi hem :)
Hanna och Maya!<3


Nöjda var vi allihopa efter en bra tävlingsdag då vi åkte hem iaf :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0